Kuvaaja Saver: Miten valokuva tallennetaan

Ensinnäkin, mikä on Instagram? Niille teistä, jotka eivät ole vielä kokeillut, Instagram on sosiaalinen foorumi, jossa kuvat tai napsahtavat, katoavat, kun heidät katsotaan ja My Story -kuvakkeeseen lisätyt kuvat katoavat 24 tunnin kuluttua. Meillä on valtava artikkeli siitä, että käytin meitä, joita olen työskennellyt. tarkista, jos haluat lisätietoja. Osa vetoomuksesta, joka koskee monien tuotteiden käyttämistä, on se, että he voivat saada yksityisen keskustelun, jota ei tallenneta. Joskus voit kuitenkin päättää, että pidät snapista ja haluat säilyttää sen. Aloitat miettimään, "miten voin tallentaa Instagram-kuvia, onko olemassa sellaista asiaa kuin latauspäivämäärä?" Tallennus on mahdollista; Snapchatsin tallentaminen iPhoneen.

Miten tallennat valokuvan

Ajattele kahdesti, onko henkilö, jolle olet snapchatting kanssa, olisi OK, kun säästät Snapin, jonka he lähettivät sinulle olettaen, että se katoaa sen jälkeen, kun olet katsonut sen. Voit tallentaa muita ihmisiä koskevia valokuvia ennen kuin ne katoavat ottamalla kuvakaappauksen, mutta henkilö saa ilmoituksen.

Voit tallentaa valokuvan kahdesta tavasta. Mitkä menetelmät riippuvat asetuksista. Tuotteessa voit tallentaa kuvat Memories-sovelluksellesi iPhone-sovellusohjelmassa tai Camera Roll -sovelluksessa. Aiomme muuttaa tätä asetusta ensin. Jos päätät tallentaa ns. Jos päätät tallentaa iPhonen valokuvia muistiin, sinun täytyy mennä muistiin, jos haluat tallentaa valokuvan iPhonen Photos-sovellukseen. Voit myös tallentaa valokuvan sekä muistiin että kameran rullaan.

Miten muutetaan kuvia, joissa kuvat tallennetaan

  • Avaa sovellusohjelma.
  • Avaa profiilisi napauttamalla profiilin kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  • Avaa Asetukset napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa vaihteen kuvaketta.

  • Napauta Muistit.
  • Napauta Tallenna-painiketta.

  • Napauta Kameran rulla, jos haluat tallentaa iPhonen valokuvia kameran rullalle.
  • Napauta Memories & Camera Roll, jos haluat tallentaa päivänvalokuvat valokuviin molempiin paikkoihin.

Jos aiot säästää paljon valokuvia Camera Roll -laitteestasi, suosittelen valitsemaan joko Camera Roll tai Memories & Camera Roll. Valokuvan tallennusprosessi on paljon nopeampi, kun jokin näistä kahdesta asetuksesta on aktiivinen.

Valokuvan suora tallentaminen kameran rullalle

  • Käytä yllä olevia tietoja valitaksesi Camera Roll tai Memories & Camera Roll -asetukset.
  • Siirry nyt kameranäkymään (aloitusnäyttö päivittäin) ja ota valokuva.
  • Napauta kuvaketta valokuvan vasemmassa alakulmassa.
  • Valintaruutu tulee näkyviin, kun napsautus on tallennettu valokuvat-valikkoon.

Valokuva tallennetaan Camera Roll / All Photos -valikkoon.

Valokuvien tallentaminen Memoriesista

Jos valitset joko Memories tai Memories & Camera Roll -asetukset, voit siirtyä Memories-sovellukseen ja tallentaa valokuvia iPhoneen. Memoriesin etuna on se, että se kerää kaikki säästämäsi valokuvakuvat helposti.

  • Avaa Muistit kameranäkymästä napauttamalla näytön alaosassa olevaa suljinpainikkeen alapuolella olevia valokuvakuvaketta.
  • Valitse valokuva, jonka haluat tallentaa valokuviin, ja valitse sitten kuvake, joka näyttää kolmelta pystysuoralta pisteeltä.

  • Napauta Export Snap.
  • Napauta Tallenna kuva.