Facebook-ystävien poistaminen käytöstä

Facebookin maailmassa joku on epäonnistunut iso asia. Ja jos todella tiedät henkilön, he todennäköisesti selvittävät, että olet epäonnistunut heitä jossakin vaiheessa ja haluat tietää miksi. Ehkä se ei ole niin vakavaa ja haluat pysyä ystävinä, mutta et halua nähdä, mitä he lähettävät. Onneksi Facebookilla on mahdollisuus avata jonkun, kun taas ystäviä. Näin voit tehdä sen.

Miten unohtaa Facebookin ystävät

  • On mahdollista erottaa kolme erilaista tapaa:

  • 1) Avaa Facebook-sovellus. Etsi henkilö, jonka haluat purkaa. Napauta heidän nimensä vieressä olevaa nuolta.

  • Valitse Unfollow [Nimi]. Lopetat välittömästi kyseisen henkilön viestien näyttämisen, mutta olet edelleen ystäviä.

  • 2) Voit myös avata jonkun käymällä heidän profiilissaan:

  • Etsi henkilö, jonka haluat avata, ja käy heidän profiilissaan.

  • Etsi seuraava kuvake. Napauta sitä.

  • Täällä voit valita Oletus, Katso ensin tai Peruuta. Valitse Peruuta.

  • 3) Jos haluat avata kavereita, napauta valikon kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

  • Selaa alaspäin ja valitse Asetukset.

  • Napauta News Feed Preferences.

  • Napauta Unfollow people (piilota ihmisiä) piilottaaksesi viestinsä.

  • Napauta ihmisiä, joiden viestit haluat lopettaa, nähdä uutissyötteessäsi.

  • Napauta Valmis, kun olet valmis.