Facebookin pysäyttäminen iPhone-yhteystietojen käyttämisestä

Jos sinulla on iPhone-sovelluksesi iPhonessa, olet sopinut sallivasi Facebook-yhteyden kaikkiin puhelimen yhteystietoihin. Jos et muista, että annat tämän luvan, niin minä en; mutta ilmeisesti se on olennainen osa palveluehtoja. Älä huoli siitä; on helppo tapa muuttaa tätä jakoasetusta ja tehdä nimiä ja numeroita Yhteystiedot-sovelluksessa uudelleen yksityiseksi. Aloitetaan oppia, miten Facebook ei pääse käyttämään iPhonen yhteystietoja.

Ensimmäinen askel, jonka aiomme toteuttaa, on sammuttaa lupa, jonka avulla Facebook voi ladata yhteystietosi automaattisesti. Tämä johtuu siitä, että vaikka poistaisimme nykyisen luettelon ladatuista yhteystiedoista, he päivittävät vain seuraavan kerran, kun iPhone muodostaa yhteyden Facebook-palvelimeen, ellet muuta tätä asetusta.

  • Avaa Facebook-sovellus ja napauta näytön oikeassa alakulmassa olevia kolmea palkkia.
  • Vieritä alas ja kosketa Asetukset ja yksityisyys.

  • Napauta Asetukset.
  • Selaa sivua kohtaan Media ja yhteystiedot ja napauta Lähetä yhteystiedot.

  • Vaihda Yhteystietojen lataaminen käytöstä.

Nyt kun Facebook ei enää lähetä automaattisesti yhteystietojasi, on aika poistaa ne yhteystiedot, jotka sovellus on jo ladannut iPhonesta. Jotta voit synkronoida yhteystietosi, sinun on kirjauduttava Facebookiin selaimella Facebook-sovelluksen sijaan.

  • Seuraa tätä linkkiä.
  • Näin pääset sivulle, jossa voit hallita ladattuja yhteystietojasi. valitse Poista.

  • Facebook vahvistaa pyynnön ja poista yhteystiedot muutaman minuutin kuluessa.

Kun olet tehnyt tämän, Facebook ei voi ehdottaa ystäviä iPhonen yhteystietosovelluksen perusteella. Mutta olen varma, että voit löytää ja lisätä ketään, jota tarvitset ilman näitä suosituksia!