Listan jakaminen iPhonen muistutuksissa

Muistutukset-sovelluksen yksi suosikkiominaisuuksista on kyky jakaa luetteloita iCloudin kautta. Muistutukset-sovelluksessa on hienoja ominaisuuksia, kuten mahdollisuus lisätä ja poistaa jäseniä luettelosta ja jopa muistuttaa luettelon jäseniä suorittamaan tehtäviä, kun he ovat oikeassa paikassa. Kun saat ripustuksen käyttämällä muistutuksia jakamaan listat, saatat vain ihmetellä, mitä olet koskaan tehnyt ilman tätä ominaisuutta. Aloitetaan oppia käyttämään iPhonen Muistutukset-sovellusta jakamaan luettelot.

Listan jakaminen iPhonen muistutuksissa

Vain luettelon omistaja voi lisätä ja vähentää ihmisiä jaetuista muistutusten luettelosta.

  • Avaa Muistutukset-sovellus.
  • Tee uusi luettelo tai avaa jo tekemäsi luettelo - tässä esimerkissä olen tehnyt uuden luettelon ja koskettanut Valmis.

  • Napauta nyt Muokkaa.
  • Napauta seuraavaksi Jakaminen.

  • Napauta Lisää henkilö.
  • Näet kentän, johon voit kirjoittaa henkilön icloud.com-sähköpostitilin, muun sähköpostiosoitteen tai jopa niiden nimen, ja napauta sitten plusmerkkiä.

  • Kun olet lisännyt kaikki henkilöt, jotka haluat lisätä muistutukset-luetteloon, napauta Valmis.
  • Tämä tuo sinut takaisin luetteloon, jossa voit sulkea Sharing valitsemalla Valmis.

Luetteloon kutsuttujen henkilöiden on hyväksyttävä kutsu yhteistyöhön muistutuksen kanssa; siihen asti se sanoo odottavan heidän nimensä alla.