Miten muodostaa uudelleen yhteys ihmisiin, joita et unohtanut Facebookissa

Facebookin ystävien poistaminen on helppo tapa pysyä ystävien kanssa jonkun näkemättä heidän viestiään. Mutta ehkä haluat yhdistää ne nyt. Voit helposti aloittaa seurannan Facebookissa uudelleen, jolloin Facebook voi näyttää viestit uutissyötteessäsi. Näin voit muodostaa uudelleen yhteyden Facebookiin.

Miten muodostaa uudelleen yhteys ihmisiin, joita et unohtanut Facebookissa

  • Avaa Facebook-sovellus ja napauta valikkokuvaketta, joka näyttää kolmelta vaakasuoralta viivalta, jotka sijaitsevat näytön oikeassa alakulmassa.

  • Selaa alaspäin ja valitse Asetukset.

  • Valitse News Feed Preferences.

  • Napauta Reconnect with people, jotka olet poistamatta.

  • Näkyviin tulee luettelo henkilöistä, joita olet purkamatta. Napauta jälleen ihmisiä, jotka haluat aloittaa Facebookissa seuraavan kerran.

  • Napauta Valmis.

Ihmiset, joita alat seurata uudelleen Facebookissa, eivät tiedä, että olet alkanut seurata niitä uudelleen samalla tavalla kuin niitä ei ollut ilmoitettu, kun olet lopettanut niiden seurannan.