Kuinka poistaa useita yhteystietoja iPhonessa nopeasti

Useiden yhteystietojen poistaminen kerralla iPhonessa ei ole pieni esitys. Yhteystietojen poistaminen yksilöllisesti iPhonesta kestää kauan, koska iPhonen Osoitekirja-valikossa ei ole multi-delete -vaihtoehtoa. Itse asiassa helpoin tapa poistaa useita yhteystietoja iPhonesta tai iPadista on tehdä Mac- tai PC-tietokoneella. Voit helposti massan poistaa useita yhteystietoja tietokoneellasi ja tulokset näkyvät iPhonessasi, kunhan olet ottanut yhteystiedot käyttöön iPhonen iCloud-asetuksissa. Tämä vihje kattaa, kuinka voit poistaa useita yhteystietoja iPhone 7: stä, iPhone 6: sta ja vanhemmista malleista. Me katamme myös, miten poistaa yhteystietosi iPhonesta yksilöllisesti ja mitä tehdä, jos tyhjennät kaikki yhteystiedot heti iPhonellasi, koska vapautat puhelimesta.

Yllä oleva video on iPhone Life Insider Daily Video -vinkki

Helpoin tapa poistaa yhteystietoja iPhonesta 7 tai iPadista riippuu siitä, haluatko poistaa yhden yhteystiedon tai poistaa useita yhteystietoja kerralla.

Yksittäisen yhteystiedon poistaminen iPhonesta tai iPadista

  • Avaa Yhteystiedot ja etsi yhteystieto, jonka haluat poistaa
  • Avaa yhteystietokortti napauttamalla yhteystietoa
  • Napauta Yhteystietokortin oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa

Selaa näytön alareunaan ja napauta Poista yhteys. Vahvista napauttamalla Poista yhteys uudelleen ja napauta sitten Valmis

Useiden yhteystietojen poistaminen iPhonesta tai iPadista

Mac-käyttäjille:

Voit poistaa useita yhteystietoja heti iPhonesta tai iPadista käyttämällä Mac-tietokoneesi Yhteystiedot-sovellusta. Jotta tämä toimisi, sinun täytyy kirjautua sisään samaan iCloudiin Macissa, jonka iPhone tai iPad on kirjautunut sisään ja varmista, että Yhteystiedot on valittu.

Kirjaudu sisään:

  • Avaa Järjestelmäasetukset ja valitse iCloud.
  • Täällä voit kirjautua sisään ja tarkistaa Yhteystiedot, jotta ne synkronoidaan laitteidesi kanssa.

Kun olet kirjautunut sisään (tai jos olet jo), iCloudiin:

  • Avaa Yhteystiedot-sovellus Macissa. Tämä löytyy kohdasta Sovellukset.
  • Kaikkien yhteystietojen katselu, pidä näppäimistön komentopainiketta painettuna ja napsauta kaikkia poistettavia yhteystietoja.

Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista kortit. Vahvista poistaminen.

Muutokset päivitetään myös iPhoneen.

PC-käyttäjille:

  • Avaa icloud.com tietokoneellasi ja kirjaudu sisään samalla Apple ID: llä, jonka olet kirjautunut iCloudiin iPhonessa tai iPadissa.
  • Valitse Yhteystiedot.

  • Pidä Ctrl-näppäintä painettuna ja valitse poistettavat yhteystiedot.
  • Paina näppäimistön Delete-näppäintä.

  • Vahvista poistaminen.

Kuinka poistaa kaikki yhteystiedot kerralla iPhonesta tai iPadista

iPhonen ja iPadin käyttäjät tekevät joskus virheen, kun se poistaa kaikki yhteystietonsa ja muut henkilökohtaiset tiedot ennen laitteen siirtämistä sen sijaan, että se palautettaisiin tehdasasetuksiin. Tämä on erityisen yleistä, jos käyttäjä luovuttaa iPhonen tai iPadin toiselle perheenjäsenelle, mutta se tapahtuu myös silloin, kun laitetta myydään.

Jotta voisit suojata yksityisyyttäsi ja välttää Apple ID: n jakamisesta toisen henkilön kanssa aiheutuvat ongelmat, sinun ei tarvitse vain poistaa kaikki yhteystiedot iPhonesta tai iPadista, mutta sinun on myös kirjauduttava ulos iCloudista kokonaan ja poistettava kaikki iPhonen tai iPadin tiedot täysin palauttamalla laitteen tehdasasetuksiin.

Jos aiot siirtää poistetun laitteen perheenjäsenelle ja haluat jakaa App Store- ja iTunes-ostoksia, voit tehdä tämän määrittämällä Family Sharing -toiminnon, jonka avulla voit jakaa ostoksia samalla, kun sinulla on erilliset Apple-tunnukset.