ITunes-perheen jakamisen poistaminen

Perhejako-ryhmästä on muutamia eri tapoja, mutta on joitakin sääntöjä, joista sinun pitäisi tietää ennen kuin teet sen. Tämä vihje näyttää, kuinka helppoa on jättää perheenjako-ryhmä, ja kerro sitten Applen Family Sharing -säännöistä.

Kun olet poistunut perheen jakamisesta, menetät pääsyn useimpiin sisältöihin, joita muut perheenjäsenet ostavat, mukaan lukien sovellusten ostot, elokuvat, kirjat, musiikki ja iCloud-tallennusperhesuunnitelma.

Jos olet yli 13-vuotias perheenjäsen, joka haluaa poistaa itsesi perheenjako-ryhmästä, siirry kohtaan Asetukset, napauta iCloud ja napauta nimeäsi. Napauta sitten Jätä perheen jakaminen. Se on kaikki siinä!

Jos olet Perhejärjestäjä, et näe Perheen jakamista -vaihtoehtoa. Sen sijaan voit lopettaa jakamisen. Tämän vaihtoehdon valitseminen purkaa perheen ryhmän. On tärkeää huomata, että jos sinulla on alle 13-vuotiaita perheenjäseniä, sinun on siirrettävä ne toiselle perheelle, ennen kuin voit lopettaa jakamisen.

Jos olet alle 13-vuotias, voit siirtyä toiseen perheen ryhmään kutsumalla liittymään kyseisen ryhmän järjestäjään - niin kauan kuin nykyisen Perheryhmänne järjestäjä hyväksyy sen.

Tässä on joitakin tärkeitä tietoja perheen jakamisesta:

  • Kun olet poistunut perheen ryhmästä, voit liittyä uuteen tai luoda uuden, mutta voit vaihtaa perheen ryhmiä vain kerran vuodessa.

  • Yli 13-vuotiaat perheenjäsenet voivat jättää perheenjako-ryhmän milloin tahansa, ja ryhmäjärjestäjä voi poistaa 13-vuotiaita jäseniä milloin tahansa.

  • Alle 13-vuotiaita lapsia ei voi poistaa perheryhmästä; ne voidaan siirtää vain toiseen perheeseen.

  • Jos perhejärjestäjä lakkaa jakamasta tai poistuu ryhmästä, perheen ryhmä purkautuu.

Kuten näette, Perheryhmän jättäminen on helppoa. Ole varovainen, ettet vahingossa hajota ryhmääsi!