Miten jätät ryhmän tekstin iPhonellesi

Ryhmätekstit voivat auttaa pitämään kaikki silmukassa, mutta joskus keskustelu jatkuu, kun olet valmis, ja haluat lopettaa ilmoituksen siitä, mitä ihmiset lähettävät tekstiviestejä. Voit jättää ryhmän tekstin iOS- tai iMessage-käyttäjille ja miten mykistää keskustelu, jos jotkut jäsenet eivät käytä iMessages-palvelua, kuten Android-käyttäjiä.

Aiheeseen liittyvä: Yhteyden estäminen iPhonessa

Jos haluat jättää ryhmän tekstin, kun kaikki jäsenet käyttävät iMessagea:

Voit kertoa, käyttävätkö kaikki iMessagea paitsi sinisen tekstikuplat, vaan myös siksi, että sinulla on mahdollisuus jättää keskustelu ja voi noudattaa näitä ohjeita:
  • Avaa Viestit ja avaa sitten ryhmän teksti, jonka haluat poistua.

  • Napauta keskustelun yläotsikkoa, jossa alkukuplat ovat.

  • Napauta info-kuvaketta.

  • Valitse Jätä tämä keskustelu ja vahvista.

  • Napauta Valmis.

  • Sinä ja muut, jotka ovat vielä keskustelussa, näet, että olet poistunut ryhmäkeskustelusta. Et saa enää viestejä tästä ryhmätekstistä.

Jos et näe mahdollisuutta lähteä, jotkut jäsenet eivät ehkä käytä iMessages- tai iOS-laitteita. Voit silti mykistää keskustelun lopettaaksesi ilmoitusten vastaanottamisen ryhmätekstistä:

Jos haluat mykistää ryhmän tekstin jäsenten kanssa, jotka eivät käytä iMessagesia:

  • Avaa ryhmän teksti. Napauta keskustelun yläotsikkoa ja napauta sitten info-kuvaketta.
  • Siirry Piilota hälytykset päälle. Napauta sitten Valmis.

  • Nyt keskustelun vieressä näet kuu-kuvakkeen, joka tarkoittaa, että se on mykistetty.

  • Voit myös piilottaa ryhmäkeskustelun vasemmasta päävalikosta Viestit-valikosta Piilota hälytykset.

Tämän vihjeen avulla voit ohjata huomionne pois kaikista ryhmäteksteistä, jotka haluat poistua.

Top image luotto: Hrecheniuk Oleksii / Shutterstock.com