Instagram-tilin poistaminen tai poistaminen käytöstä

Instagram-tilin poistamisen ja poistamisen välillä on suuri ero. Jos haluat poistaa Instagram-tilisi, se on todella helppo tehdä. Mutta kun poistat Instagramia, poistat pysyvästi Instagramin; tämä tili on mennyt ikuisesti. Jos haluat vain tauon tai nähdä, miten tuntuu poistaa Instagram, voit myös poistaa Instagramin, joka tunnetaan myös Instagram-tilisi väliaikaisena käytöstä. Kun poistat Instagramin, sinulla on aina mahdollisuus aktivoida Instagram-tili uudelleen. Jos kuitenkin olet varma, että haluat poistaa tilin pysyvästi (tai poistaa toisen Instagram-tilin), näytämme sinulle, miten voit lopettaa Instagramin. Voit poistaa Instagram-tilin tai poistaa väliaikaisesti Instagramin käytöstä väliaikaisesti deaktivoinnin avulla.

Poista Instagram vs. väliaikainen estä Instagram

Jos tiedät, että haluat poistaa pysyvästi Instagramin, en yritä vakuuttaa sinua muuten. Mutta jos olet aidalla tai et yksinkertaisesti tiedä, että sinulla oli toinen vaihtoehto, anna minun selittää ero Instagram-tilisi poistamisen ja sen poistamisen välillä.

On hyvä huomata, että riippumatta siitä, haluatko poistaa Instagramin tai poistaa sen käytöstä, sinun täytyy tehdä niin selaimen sisällä, mieluiten tietokoneessa.

Poista Instagram pysyvästi

Jos poistat Instagram-tilin, kaikki siihen liittyvä tili poistetaan pysyvästi. Se sisältää valokuvat, seuraajat, profiili, kommentit, videot, tykkää jne. Monille ihmisille tämä voi olla asia. Jos haluat lopettaa Instagramin kokonaan tai aloittaa pelkästään alusta, ei ole mitään syytä olla poistamatta tiliäsi. Ehkä olet poistanut sovelluksen jonkin aikaa takaisin, mutta kaikki tietosi ovat edelleen ripustamassa jonnekin Instagramiin - se on luultavasti hyvä mennä eteenpäin ja poistaa tilisi, ellet aio palata Instagramiin tulevaisuudessa. Napsauttamalla tätä voit ohittaa Instagram-tilin poistamisen. Jos toisaalta haluat vain piilottaa kaikki Instagram-tiedot, lue lisää oppiaksesi Instagramin poistamisesta käytöstä.

Poista käytöstä Instagram tai poista se väliaikaisesti käytöstä

Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti ihmisille, jotka tarvitsevat tauon. Mene lomalle? Sosiaalisen median puhdistus viikolla? Mikä tahansa syy, Instagram-tilisi tilapäinen poistaminen käytöstä sallii valokuvien, profiilin, videoiden, tykkäysten ja kommenttien piilottamisen Instagram-maailmasta, kunnes kirjaudut takaisin tilillesi. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat taukoa Instagramista, mutta eivät ole valmiita poistamaan Insta-tilinsä kokonaan.

Instagram-tilin poistaminen

  • Siirry selaimessa Instagramin erityiseen Delete Your Account -sivullesi.
  • Jos et ole vielä kirjautunut sisään, tee se.
  • Missä se sanotaan, miksi poistat tilisi? Valitse vastaus avattavasta valikosta.

  • Riippuen siitä, mitä valitset, Instagram tarjoaa joitakin ohjeita, joiden avulla voit korjata huolesi tai ongelmasi poistamatta tiliäsi. Jos haluat silti poistaa tilin, selaa vain alaspäin.
  • Etsi, missä se sanoo Jatka, anna salasana. Syötä salasanasi.
  • Kun painat -painiketta, joka on merkitty pysyvästi poistamaan tilini, ei palaa. Napsauta tätä painiketta ja Instagram-tilisi poistetaan.

Instagram-tilin poistaminen käytöstä

Jos haluat sen sijaan tilapäisesti poistaa Instagram-tilisi, niin voit:

  • Siirry selaimessa Instagramiin.
  • Kirjaudu sisään tilillesi, jos et ole vielä kirjautunut sisään.
  • Napauta oikeassa yläkulmassa profiilin kuvaketta, joka näyttää henkilön päältä ja hartioilta.
  • Napauta profiilin yläosassa Muokkaa profiilia.

  • Selaa alaspäin. Lähetä-painikkeen vieressä näkyy linkki, joka sanoo: Estä tilini väliaikaisesti. Klikkaa sitä.

  • Nyt Instagram kysyy, miksi teet tämän. Missä se sanotaan, miksi tilisi poistetaan käytöstä? Valitse vaihtoehto avattavasta luettelosta.
  • Vastauksesta riippuen Instagram voi tarjota joitakin ehdotuksia tai linkkejä, jotka auttavat artikkeleita parantamaan kokemustasi, muuttamaan tietosuojavalintojasi jne. Haluatko silti poistaa tilin? Selaa sen ohi.
  • Anna salasana seuraavaan ruutuun.
  • Napsauta alareunassa olevaa painiketta, jossa sanotaan tilapäisesti käytöstä poistaminen.

  • Näin kirjaudutaan ulos Instagramista ja piilotat tilisi ja kaikki sen kanssa.

Aktivoidaan uudelleen käytöstä poistettu Instagram-tili

  • Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään.
  • Käy joko Instagram.com-sivustolla tai lataa ja avaa Instagram-sovellus laitteellasi.
  • Kirjaudu sisään tilillesi, joka oli poistettu käytöstä.
  • Ja se kaikki on takaisin, näkyvissä ja oikealla missä olet poistunut.