Kuinka poistaa kaikki kuvat iPhonesta

Vanhempien iPhonien kanssa meidän oli tiedettävä, miten voit poistaa valokuvia iPhonestamme vapauttamaan tilaa ja tehdä tilaa sovelluksille, musiikille ja lisää kuvia. Nyt iPhone on suunniteltu runsaasti säilytystilaa, joten se ei ole aina ongelma. Useimmiten meidän on tiedettävä, miten kaikki iPhonen kuvat poistetaan tai poistamme iPhonesta otetut kuvat yksityisyyden suojaamiseksi. Mutta joskus ihmiset haluavat poistaa kaikki iPhonesta tulevat kuvat muiden henkilökohtaisten tietojensa kanssa, koska he haluavat antaa puhelimen kaverille tai perheenjäsenelle. Tällöin ne tiedot, joita he todella tarvitsevat, ovat iPhoneen pyyhkiminen. Tästä syystä tämä viesti kattaa, miten kaikki iPhonen kuvat poistetaan ja miten iPhone voidaan poistaa ja palauttaa myös tehdasasetuksiin.

Kuinka poistaa kaikki kuvat iPhonesta

Jos haluat poistaa valokuvia yksityisyyden vuoksi tai jos haluat vain vapauttaa tilaa iPhonellasi, voit poistaa kaikki iPhonen kuvat suhteellisen nopeasti käyttämällä tätä prosessia. Näin voit poistaa valokuvia iPhonesta kiireettömäksi valitsemalla ne yksitellen poistettaviksi. Voit poistaa kaikki iPhonen valokuvat seuraavasti:

  • Avaa Valokuvat-sovellus.
  • Valitse alareunasta Albumit-välilehti.

  • Jos sinulla on käytössä iCloud Photo Library, valitse All Photos album. Jos et käytä iCloud-valokuvakirjastoa, valitse Camera Roll.
  • Seuraavaksi sinun on napautettava Valitse oikeassa yläkulmassa.

  • Vedä peukaloa ja valitse kuva ja nosta sitten peukaloa vasemmalle.
  • Jätä peukalo kosketuksiin näytön kanssa napauttamalla kelloa näytön yläosassa.

Tämän tempun pitäisi antaa sinun valita yli tuhat valokuvaa poistettavaksi kerralla. Jos et pääse roikkumaan, voit myös liu'uttaa sormeasi yksilöllisesti alaspäin valokuvia pitkin, kunnes olet valinnut ne kaikki. (Tämä vaatii iOS 10: n tai uudemman asennuksen iPhoneen.)

  • Kun olet valinnut kaikki poistettavat kuvat, napauta roskakuvaketta vasemmassa alakulmassa.
  • Muista viimeistellä kaikki iPhonen valokuvat pysyvästi poistamalla albumit ja avaamalla Äskettäin poistettu-albumi ja napauttamalla poista kaikki vasemmassa alakulmassa. Muuten kuvat säilyvät iPhonessa vielä 30 päivän ajan.

Pyyhi iPhone

Jos yrität poistaa kaikki iPhonen kuvat, koska haluat pyyhkiä iPhonen, varmista, että varmuuskopioit valokuvia, yhteystietoja tai sovelluksia ennen tämän prosessin suorittamista; Kun pyyhit iPhonen, se poistaa valokuvia iPhonesta, tyhjentää iPhonen ja poistaa kaiken. Se on hienoa, jos se on tahallista, ei niin paljon, jos tarvitset näitä asioita tulevaisuudessa!

Voit pyyhkiä iPhonen ja poistaa iPhonesta samanaikaisesti kuvia käyttämällä tätä prosessia.

  • Avaa asetukset.

  • Napauta Yleistä.
  • Vieritä alas ja napauta Reset.

  • Valitse Poista kaikki sisällöt ja asetukset.
  • Vahvistaaksesi, valitse sitten Varmuuskopioi sitten Poista tai Poista nyt (jos olet jo varmuuskopioinut iPhonen.)

Miksi sinun pitäisi poistaa ja nollata iPhone ennen myyntiä tai sen antamista

Saatat ihmetellä, miksi sinun täytyy poistaa iPhone ennen kuin lähetät sen ystävälle tai perheenjäsenelle. Saatat ajatella, että on outoa poistaa valokuvia iPhonesta, jos se on vain jonkun, jonka tiedät tai luotat. Yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi iPhone on aina poistettava ja palautettava ennen sen myyntiä tai lähettämistä ystävälle, on varmistaa, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvassa.

Henkilökohtaiset tiedot tallennetaan iPhonellesi, mukaan lukien kaikki sivustoistasi, jotka on ostettu, selailun historiaan ja kuviin. Nämä asiat voivat olla turvallisia ystävän tai perheenjäsenen kanssa, mutta jos puhelin varastetaan heiltä tai he lopulta välittävät sen jollekin toiselle, et ehkä ole niin turvallinen.

Yllä oleva prosessi on nopeaa ja helppoa. Se huolehtii siitä, että puhelimesi on tyhjä, jotta se pääsee uudelle omistajalle. Suojaa digitaalinen henkilöllisyytesi ja poista kaikki iPhone-tiedot ennen myyntiäsi. Tyhjennä iPhone ystäville ja perheelle, jotta vältät synkronoinnin ja liitettävyysongelmat! IPhonea voi olla vaikea hallita kahdella identiteetillä, jotka on tallennettu yhteen puhelimeen. Olet ehkä päivittänyt ja kirjautunut uuteen puhelimeen, mutta yhteystietosi ja kuvat saattavat hävitä, kun ystäväsi tai perheenjäsenesi poistavat vanhat tai tarpeettomat tiedot. Koska iCloud toimii pitääkseen tietosi ajan tasalla laitteiden välillä, sinulla on edelleen tietoa siitä, että tiedot siirretään laitteeseen ja siitä, mikä voi olla hämmentävää sinulle ja uuden puhelimen omistajalle.